уторак, 7. јануар 2014.

Nove promene sa novom godinom



           U novoj godini nemojte oklevati i pokusajte nesto novo. :)


1. Kratke frizure za 2014. godinu. Udjite u novu godinu sa promenama koje ce goditi vasoj licnosti.




2.Najpozeljnije boje sminke za 2014. 

Zlatna senka i hajlajter- Zlatna senka je odlicna jer vasim ocima daje spektakularan sjaj. Ona odgovara svakom tenu. Nanesite zlatnu senku kao bazu za tamni lajner, ili koristite hajlajter da skrenete paznju na jagodice.
Ruzicasta senka- Nezna ruzicasta senka je veoma blaga i samo sa maskarom izgleda veoma lepo. Pristaje svim devojkama, bez obzira na ten i boju kose, odlicna je za dnevne varijante.
Tamno plava olovka- Dovoljno je da je nanesete na spoljne ivice kapka, ostatak popunite plavom senkom ili sekom boje jorgovana.
Rumeilo boje bobicastog voca- Daje elegantniji izgled vasem licu. Izgledacete mnogo svezije. Mozete koristiti rumenilo u praju ili kremasto.
Crven karmin- Rubin crven karmin ima mat finis koji je skoro pa klasican i prija svakom oku.

3. Sta cemo nositi u 2014. 

Ove godine akcenat ce biti stavljen na dezen. Haljine sa cvetnim detaljina, ali i sljokicama. Na mdnu scenu vraca se zenstven, romantican izgled.
Kratke, nesto sire krojene jakne koje ce se nositi podsecaju na one iz osamdesetiih, a nosicemo i one malo vrecastog kroja.
Dzins je uvek u modi, bice obavezan u zenskim ormarima. Najvise ce se nositi ''baggy'' modeli, tamne nijanse i zakrpljeni komadi.
Ravne cipele se vracaju u modu. Sandale sa upadljivom kopcom i sirokim kaisevima, ove sezone osvojice ulice sirom sveta.
Pomalo zapostavljeni modni detalj - sesir, upotpunjavace zenstven i romantican izgled devojaka.
Boja koja ce se nositi ove sezone je ''bez'', ali i pastelne boje koje bi trebalo da doprinesu romanticnom izgledu. :)



Нема коментара:

Постави коментар